Disclaimer

Alle content op Bezininlimburg.nl is eigendom van Bizininlimburg. Bij het gebruik van Bezininlimburg.nl accepteert u deze disclaimer en onze privacy policy. U stemt daarmee in met de bepalingen, voorwaarden en aanduidingen in onze disclaimer en privacy policy. De content op Bezininlimburg.nl mogen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bezininlimburg.nl niet worden gedistribueerd, gepubliceerd, gemodificeerd, of geheel of gedeeltelijk worden gereproduceerd. U stemt in dat u onze content & beeldmateriaal gebruikt voor persoonlijk en niet-commercieel doeleinden.

Aansprakelijkheid 
Bezininlimburg streeft ernaar u zo goed mogelijk van advies en de laatste informatie te voorzien. Wij kunnen echter niet garanderen dat er onjuistheden worden gepubliceerd of dat Bezininlimburg.nl foutloos functioneert. Aan de verstrekte informatie op Bezininlimburg.nl kunnen daarom geen rechten worden ontleend. De informatie die men leest, of download van Bezininlimburg.nl, is geheel op eigen risico. Bezininlimburg.nl aanvaard dan ook geen enkele aansprakelijkheid op de inhoud van de site.

Verantwoordelijkheid 
U bent zelf verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie op Bezininlimburg.nl dan wel het gebruik van onze website. De gebruiker is verplicht om zich aan de bepalingen, voorwaarden en aanduidingen te houden en aanwijzingen omtrent het gebruik van de informatie op te volgen.